<-PAGINAHTML-ONLINELDEN-> hosting
zelfmoord

2ehandsverkoop
Internet / Startpaginas

zelfmoord


Menu van deze startpagina Meer informatie Gratis je eigen startpagina Bekijk alle pagina's Admin login Toevoegen aan je favorieten
Weblog - 2ehands

Eigen startpagina Topics
-
- Seriemoordenaar na 30 jaar opgepakt
- Vernieuwde zoekmachine Ixquick daagt Google uit
- Breekijzer gaat verder op internet
- Yahoo breidt opslagruimte e-mail fors uit
- Celstraf voor computerkraker'
- Hacker gooit adresboek Paris Hilton online
- naaimachine rijdt 140 km/pu
- tegen zinloos geweld

 Links
- Eigen weblog?
- Eigen startpagina?

  2ehandsverkoop LinkEx
- Jouw link hier?

  Betaalde LinkEx
- 50 plus dating
- Dierenverzekering
- Lekker uit eten
- Daten
- Jouw link hier?

 Advertenties
Advertenties
Plaats advertentie
Advertenties
Plaats advertentie


 Welkom nieuwe leden

-

 Top100
- Bekijk Top100
- Aanmelden

 Fotoalbum
- Fotoalbum

 Gastenboek
- Lees Gastenboek
- Schrijf in gastenboek

 Shoutbox

 Link Ruilen?
- Link Ruilen?

 Poll

Er zijn geen Polls gevonden


 Wie zijn er online?
- 26 Gasten

 Linkpartners
- 1001 Online Shops (15:711)
- baby kado tot maat 158 (4:641)
- Jouw link hier?

 10 Populairste links

 Forum

 Clubnieuws
- Nieuws

 Nieuws
Algemeen
- Nog meer FVD-prominenten...
- CBS: Sterfte tijdens eerste...
- Ziekteverzuim in de...
- Liveblog corona | Premier...
Economie
- ING-medewerkers kunnen ook na...
- Albert Heijn-winkels tot veel...
- Amerikaanse economie groeide...
- Foutje bij PostNL;...
Sport
- Atalanta stunt met zege op...
- Video | De imposante loopbaan...
- Real Madrid boekt belangrijke...
- Hersenoperatie en moeilijk...
Internet
- YouTube Music laat gebruikers...
- Google Chrome maakt...
- Slack reset wachtwoorden van...
- Dagenlange storing...

 Dashboard
leden
10
bezoekers
35812
Kas
25
Nieuw vandaag
- 0 leden
- 0 forumtopics
- 0 Foto's
- 0 Nieuwstopics
Lid worden


 
Zomertijd ingegaan

Uitgegeven: 27 maart 2005 08:41
RIJSWIJK - In alle landen van de Europese Unie is in de nacht van zaterdag op zondag om 02.00 uur de zomertijd ingegaan. Ook in Rusland en de meeste voormalige sovjetrepublieken werd de klok een uur vooruit gezet naar 03.00 uur.


Daardoor is het in de ochtend een uur later licht en kunnen mensen 's avonds een uur langer profiteren van het daglicht. Op zondag 30 oktober komt er een eind aan de zomertijd. De klokken moeten dan een uur worden teruggezet.


De zomertijd is ingevoerd om beter gebruik te kunnen maken van het daglicht en om energie te besparen.


Geplaatst door: goodnight op 28-03-2005 03:16

 Seriemoordenaar na 30 jaar opgepakt
Seriemoordenaar na 30 jaar opgepakt

Een man die waarschijnlijk verantwoordelijk is voor zeker tien moorden in de jaren zeventig en tachtig is vrijdag in de Amerikaanse staat Kansas opgepakt. De 59-jarige Dennis Rader, vader van twee kinderen en bestuurslid van de plaatselijke lutherse kerk in het stadje Wichita, wordt ervan verdacht de beruchte seriemoordenaar BTK te zijn.

BTK staat voor 'Bind, Torture, Kill', oftewel 'Vastbinden, Martelen, Doden'. Brieven aan de politie en media ondertekende de publiciteitsgeile moordenaar steevast met deze initialen. De man liet vanaf 1979 niets meer van zich horen, totdat de politie en media vorig jaar opeens weer brieven van hem ontvingen. Hij maakte hierin details bekend over een niet opgeloste moord uit 1986.

De oudste dochter van Rader bracht de zaak verder aan het rollen toen zij de politie meldde dat haar vader zich verdacht gedroeg. Bloed dat de vrouw afstond voor een DNA-test bleek vervolgens voor 90 procent overeen te komen met het DNA-profiel van de dader.

Behalve BTK refereerde de moordenaar destijds naar zichzelf als de 'Poëtische Wurger' en de 'Verdelger van Wichita'. De man had het vooral gemunt op vrouwen, die hij in hun eigen huis ombracht. De moordenaar schepte er genoegen in om in de brieven die hij destijds verstuurde hints te geven over zijn eigen identiteit. Desondanks bleef hij tientallen jaren op vrije voeten.


Geplaatst door: goodnight op 28-03-2005 02:40

 Vernieuwde zoekmachine Ixquick daagt Google uit
Vernieuwde zoekmachine Ixquick daagt Google uit

Uitgegeven: 24 maart 2005 15:07
Laatst gewijzigd: 24 maart 2005 16:55
AMSTERDAM - Zoekmachine Ixquick is vernieuwd en wil de uitdaging aangaan met Google, dit meldt het bedrijf donderdag in een persbericht. Ixquick combineert tien lokale en internationale zoekmachines bij elke zoekopdracht. Volgens de makers levert dit een groter bereik met meer relevante resultaten voor de gebruiker.


"Ixquick doorzoekt tegelijkertijd minimaal tien van de meest populaire zoekmachines, zoals bijvoorbeeld Yahoo/Alta Vista, Ask Jeeves en Gigablast. Gecombineerd bestrijken deze een veel groter deel van het Internet dan Google, AltaVista of welke andere individuele zoekmachine dan ook," aldus Alex van Eesteren van Surfboard, het bedrijf achter Ixquick.


"Ook legt commerciële manipulatie van zoekresultaten – een bekend probleem – bij Ixquick beduidend minder gewicht in de schaal, en blijft de relevantie gewaarborgd."

Het Nederlandse bedrijf Surfboard uit Haarlem is sinds 2000 eigenaar van de van oorsprong Amerikaanse meta-zoekmachine, die in 1998 live is gegaan.


Geplaatst door: goodnight op 28-03-2005 02:39

 Breekijzer gaat verder op internet
Breekijzer gaat verder op internet

Uitgegeven: 21 maart 2005 13:14
AMSTERDAM - Het populaire consumentenprogramma van Pieter Storms, Breekijzer , gaat verder op internet. Dit heeft de presentator zondag bekendgemaakt in het radioprogramma Antenne 2. De opvolger van het tv-programma gaat Stichting Breekijzer heten.


Stichting Breekijzer gaat net zoals het tv-programma consumentenproblemen oplossen. Op dit moment is Storms bezig met het ontwikkelen van een weblog. Volgens Storms is "het verschil met televisie al bijna niet meer te zien".


Anderhalf jaar geleden werd Breekijzer van de buis gehaald. Volgens Storms speelden de belangen van commerciële omroepen ten opzichte van grote adverteerders een grote rol. "Als je grote adverteerders regelmatig op de huid zit, is het voor commerciële omroepen niet altijd even interessant om zo'n programma aan boord te hebben."


Geplaatst door: goodnight op 28-03-2005 02:35

 Yahoo breidt opslagruimte e-mail fors uit
Yahoo breidt opslagruimte e-mail fors uit

Uitgegeven: 23 maart 2005 11:09
SAN FRANCISCO - Yahoo gaat in de slag om de internetgebruiker de opslagruimte voor zijn gratis e-maildienst fors uitbreiden. De Amerikaanse internetonderneming kondigde woensdag aan dat vanaf eind april de opslagruimte voor elke postbus zal worden verruimd naar 1 gigabyte tegen de 250 megabytes die nu gangbaar zijn.


Yahoo speelt daarmee in op de toenemende vraag naar opslagruimte. Steeds meer computergebruikers benutten hun internetpostbussen voor het bewaren van digitale foto's en andere documenten die wel wat opslagcapaciteit vergen.


De 1 gigabyte komt overeen met wat Google nu al biedt. De e-maildienst van de populaire zoekmachine, Gmail , bevindt zich een jaar na zijn lancering nog altijd in de testfase en is daardoor niet voor iedereen bereikbaar. Microsoft is tot dusver niet verder gekomen dan 250 MB voor Hotmail. Nederlandse Hotmail-gebruikers moeten het zelfs nog doen met een schamele 2 MB. Tegen betaling kan de opslagcapaciteit wel worden uitgebreid.


Geplaatst door: goodnight op 28-03-2005 02:31

 Celstraf voor computerkraker'
Celstraf voor computerkraker'

Uitgegeven: 23 maart 2005 15:33
DEN HAAG - Mensen die opzettelijk een computer of computersysteem binnendringen, krijgen voortaan een jaar gevangenisstraf. Stelen ze ook nog informatie, dan kunnen ze maximaal vier jaar de cel in. Dat staat in wetsvoorstellen die minister Donner (Justitie) woensdag naar de Tweede Kamer heeft gestuurd.


Met de uitbreiding van de huidige wetgeving hoopt de bewindsman computercriminaliteit harder aan te kunnen pakken. De specifieke eisen die aan strafbaar gedrag worden gesteld, komen te vervallen. Nu is het voor die strafbaarstelling nog vereist dat de beveiliging van een computer is gekraakt, een technische ingreep is gedaan of van een valse identiteit gebruik is gemaakt om toegang te krijgen.


Hinder

Mensen die computersystemen platleggen of deze aanzienlijk vertragen door virussen te verspreiden of een enorme hoeveelheid voor de ontvanger ongewenste e-mail (spam) te versturen, kunnen een jaar celstraf krijgen. Het moet daarbij gaan om "ernstige vormen van hinder voor de gebruiker".

Donner wil ook voorbereidingshandelingen van computermisdrijven zoals computervredebreuk en het onrechtmatig aftappen van informatie bestraffen met één tot vier jaar cel. Daarbij gaat het om de verkoop, het vervaardigen of het beschikbaar hebben van gegevensdragers (floppy's en cd's) of gegevens zelf om daarmee een misdrijf te plegen.


Geplaatst door: goodnight op 28-03-2005 02:29

 Hacker gooit adresboek Paris Hilton online
February 28
Hacker gooit adresboek Paris Hilton online

Uitgegeven: 21 februari 2005 08:46

AMSTERDAM - Internetters over de hele wereld hebben dit weekeinde massaal aan de telefoon gehangen met diverse beroemdheden. Een website publiceerde de inhoud van de gekraakte telefoon van Paris Hilton op het internet. In de telefoon stonden diverse telefoonnummers van beroemdheden zoals Eminem, Lindsay Lohan, Christina Aguilera, Andy Roddick, Anna kournikova en Vin Diesel.


Niet alleen de telefoonnummers werden gepubliceerd. Internetters konden ook 'genieten' van de prive-foto's van Hilton, die zij maakte met haar telefoon. De FBI is inmiddels een onderzoek gestart.


De hack werd gepleegd door de 22-jarige Nicolas Jacobsen. Hij heeft afgelopen donderdag zijn schuld tegenover de rechtbank bekend. Jacobsen had een jaar lang toegang tot een van de servers van T-Mobile. Volgens T-Mobile zouden vierhonderd abonnees zijn gehackt, maar sluit niet uit dat het er meer zijn. Jacobsen riskeert een gevangenisstraf van vijf jaar en een boete van maximaal 250.000 dollar.


Geplaatst door: goodnight op 28-03-2005 02:23

 naaimachine rijdt 140 km/pu
naaimachine rijdt 140 km/pu

een boer uit het belgische houtaing is op 8 januari geflits in het nederlandse haarlem .

op een plek waar de maximum snelheid 120 km/u bedraagt zou de man 140 hebben gereden.

met een naaimachine wel te verstaan,welke bergafwaarts met de wind in de rug en een cafe in zichtmisschien net de 25 klilometer per uur kan halen .

daarbij zeg de landbouwer de laatste jaren niet in nederland te zijn geweest het is overigens niet de eerste keer dat de bewuste naaimachine in nederland werd geflits,enkele jaren geleden ontving de man ook al een bon. vermoed wordt dat de nummerplaten van de naaimachine nagemaakt zijn .


Geplaatst door: goodnight op 28-03-2005 02:22

 tegen zinloos geweld
tegen zinloos geweld

mensen gevraagd om de vrede te leren waar geld door de eeuwen heen model heeft gestaan .mensen gevraagd om de wegen te markeren waarop alles wat leven heeft verder kan gaan. mensen gevraagd om de noodklok te luiden en tegen de waanzin de straat op te gaan. mensen gevraagd om de tekens te duiden die alleen nog moedwillig zijn mis te verstaan. mensen gevraagd om hun nek uit te steken voor een andere tijd en nieuw moraal. mensen om ijzer met handen te breken . ook al lijkt het ondoenlijk en paradoxaal. mensen gevraagd om hun stem te verheffen verontrust door een wapen dat niemand ontziet.mensen die helder de waarheid beseffen dat wie mikt op een ander zichzelf ook beschiet. mensen gevraagd die in naam van de vrede. voor behoud van de aarde en al wat daar leeft. wapens het liefts tot een ploeg willen smeden. voor de oogst die aan allen weer overvloed geeft. mensen gevraagd er worden mensen gevraagd dringend mensen gevraagd mensen temidden van mensen gevraagd. STOP ZINLOOS GEWELD ...!


Geplaatst door: goodnight op 28-03-2005 02:21


Eigen startpagina